Vols conèixer el projecte d’Arran Lleida?

Publicat el

Ets jove i tens ganes d’implicar-te políticament per canviar les coses? Vols conèixer el projecte d’Arran? Tens ganes de participar-hi?

Arran Lleida som l’assemblea de l’organització juvenil de l’Esquerra independentista ARRAN. Volem esdevenir un espai de trobada del jovent crític del barri per poder donar resposta i oferir alternatives a les problemàtiques que ens afecten de forma més directa, ja sigui com a joves, com a catalans, com a dones, com a persones migrades, com a estudiants o com a treballadores.

Si vols saber com ens organitzem, quines campanyes estem treballant actualment i quines són les lluites que desenvolupem t’esperem el proper dissabte 3 de març a les 18.30h al Casal Popular de Joves de Lleida. Si tens qualsevol dubte i/o tens ganes de participar-hi vine!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *