Arran Lleida reparteix carbó per aquells que s’han tornat a portar malament

Publicat el

 

Coincidint amb la tradicional festivitat de reis, on la costum arrelada en la nostra societat és que aquells nens que no s’han portat bé durant l’any aquest dia reben carbó en comptes de regals, Arran Lleida ha portat carbó a seus dels partits responsables de la repressió i la nostra misèria com el PP i PSC i bancs i caixes com a màxims culpables de la crisi capitalista i la precarització de les nostres vides.

Contra aquelles que ens vol fer creure que malgrat la repressió i la misèria, entre llums i consum tot és felicitat i somriures, l’objectiu d’aquesta acció simbòlica és visibilitzar, senyalar i denunciar els culpables de la misèria a la qual ens aboquen els partits del 155, les multinacionals, els bancs i l’oligarquia.

Concretament a la seu del PP, de l’Ajuntament de Lleida, el BBVA, el Banc Santander, La Caixa i la seu del PSC. Però malauradament, aquests no són ni de bon tros els únics que aquest any s’han tornat a portar malament.

Des d’Arran Lleida tampoc podem oblidar l’altre partit del 155, Ciutadans o les empreses que exploten als seus treballadors, les multinacionals que ens aboquen al consumisme extrem, al sexisme i a la cosificació o l’Església com a part activa de l’ofensiva ultracatòlica contra els nostres drets i llibertats sexuals i reproductius.

CARBÓ PER ALS CULPABLES DE LA NOSTRA MISÈRIA!


Comments are closed.