Arran Lleida recorda a Àngel Ros que aquest mes 3 joves hauran d’anar a judici per arrencar plaques dels carrers amb noms franquistes.

Publicat el

 

Ahir l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, assegurava que la Paeria no destinaria cap línia d’ajuda econòmica per a la retirada de les plaques i animava a les veïnes en contra d’aquestes plaques a agafar una escala i un tornavís i retirar les plaques franquistes dels seus edificis.

Tot això ho deia al mateix moment que tres joves d’Arran Lleida hauran d’anar a judici en una causa penal per haver-ho fet el passat mes de desembre arran d’una intervenció de la Guàrdia Urbana. Les tres joves van desobeir i van retirar algunes de les plaques dels carrers amb noms franquistes que l’Àngel Ros s’ha negat sistemàticament a retirar.

Des d’Arran Lleida volem denunciar el cinisme de les declaracions de l’Àngel Ros, que no tenen cap intenció de qüestionar el règim feixista i es mantindran en la seva negativa de fer un acte de justícia històrica. I també volem denunciar que el judici que se celebrarà aquest mes març contra tres joves només s’explica si hi ha ordres polítiques ben clares i directes. Resulta clar que les sancions que puguin arribar a rebre aquests joves tenen la intenció política de fer retrocedir i impedir la lluita per uns carrers lliures, insubmisos i rebels.

+ Entrevista Àngel Ros: http://www.laxarxa.com/actualitat/politica/noticia/no-s-han-de-destinar-partides-pressupostaries-a-la-retirada-de-plaques-franquistes


Comments are closed.