Arran Lleida posa en marxa un projecte de micromecenatge per la campanya “Fora Noms Franquistes”

Publicat el

 

L’organització necessita més de 350 euros per la recuperació de tot el material incautat per la Guàrdia Urbana mentre retiraven les plaques amb noms franquistes i per poder engegar una campanya forta per la retirada del nom d’aquests carrers.

Després d’anunciar que tres joves podrien ser sancionades per l’Ajuntament de Lleida per haver retirat plaques amb noms franquistes, Arran Lleida posa en marxa un projecte de micromecenatge amb l‘objectiu de tornar d’engegar una forta campanya en contra el noms d’aquests carrers i acabar amb la impunitat d’un règim franquista que 42 anys després de la mort de Franco, encara embruta els carrers de la nostra ciutat.

 

25socg6

 

L’organització juvenil de l’Esquerra Independentista demana 350 euros per poder finançar la recuperació de tot el material confiscat per la Guàrdia Urbana mentre retiraven les plaques (escales, eines…). L’objectiu també és, si s’aconseguís superar aquesta xifra, destinar els diners a cobrir econòmicament els costos de la repressió i les sancions que pugui emprendre Àngel Ros i l’Ajuntament de Lleida contra tres joves per haver retirat les plaques franquistes i haver denunciat que la presència d’aquests símbols constitueix un insult i una provocació intolerable per a la memòria de totes les víctimes de la dictadura franquista.

Seguirem apostant per la desobediència i la mobilització popular com a únic garant per fer efectiva la memòria històrica. No ens cansarem fins que els nostres carrers siguin insubmisos i rebels. #ForaNomsFranquistes

 

Si voleu aportar a la campanya de micromecenatge per una Lleida lliure de franquisme: https://www.totsuma.cat/1527


Comments are closed.