Waikiki amenaça a Arran Lleida amb emprendre accions legals per haver criticat una campanya masclista de la discoteca

Publicat el

 

“DESGRACIATS, andeu aneu a toca els collons a casa vostra, ojala algundia algu se valtres tingui un negoci ( no oh crec ) i vingui algu a fer campanyes per enfonsarlo!”

El passat cap de setmana la discoteca Waikiki d’Agramunt va engegar una campanya a les xarxes socials anunciant entrada gratuïta a les noies que entressin abans de la 1 h de la nit. La campanya masclista de la discoteca va fer que engeguéssim una campanya a les xarxes per denunciar les pràctiques imperants en els locals d’oci nocturn.

“Si les feministes sou les mes masclistes de tots”

I com en tantes altres campanyes feministes, les nostres xarxes socials es van omplir de perfils, la majoritàriament homes, criticant la campanya amb insults, amenaces, etc. si tant aneu de salbar el mon ademes de donar pel cul per tonteries intenteu que el jovent d’avui dia tingui un lloc de treball digne”. Cada vegada que denunciem, per fer trontollar i abolir el seu masclisme, descarreguen tota la seva artilleria contra nosaltres. La ideologia patriarcal que inunda la nostra societat ens vol invisibilitzades, políticament anul·lades, expulsades de la representació política, emmudides, precaritzades i violentades per poder domesticar-nos i governar-nos.

treieu aquets cartells i deixeu de toca els ous, obriu valtres una discoteca y gestioneula al vostre gust, i deixeu que els demes fasin el que vulguib

Entre les amenaces, la del mànager de la Waikiki, que amb l’excusa d’haver utilitzat el logo de la Waikiki sense permís ens amenaça en emprendre accions legals contra nosaltres. Lluny de demanar disculpes públicament o fer passos endavant per eradicar la violència masclista al seu local d’oci, la Waikiki ha volgut silenciar les critiques a la seva campanya masclista.

La pressió ha fet que la discoteca Waikiki hagi retirat la campanya masclista de les xarxes socials però quan es van posar en contacte amb nosaltres va ser per exigir-nos que retiréssim la campanya o ens denunciaríem. Davant l’actitud hostil, les amenaces i els insults no podem fer res més que seguir endavant en la lluita feminista i contra totes les actituds masclistes.

lo unic que sou es una colla de gent que u xafeu tot i us fiqueu a casa dels demes per tal de aveure cuan puc enfonsarlos, despres utilitzeu els termes llibertat , capitalista i comedies per fervos els erois

No és la primera vegada, i sabem que tampoc l’última, per això avui com ahir, reivindiquem l’autodefensa individual i col·lectiva per respondre directament i amb contundència a les seves agressions. I l’autoorganització, com a única alternativa per no sentir-nos soles, per saber que som moltes, que no són problemes individuals sinó polítics, per trencar amb l’aïllament i com a base per a l’estructuració del conjunt del nostre moviment.

Per l’emancipació de totes les dones, desobeint el rol que aquesta societat patriarcal ens té reservat, vam decidir organitzar-nos, lluitar i enderrocar aquest sistema. Visca la lluita feminista!

Perquè els Països Catalans seran feministes o no seran.


Comments are closed.