Queda inaugurat el gran museu del feixisme a Lleida!

Publicat el

 

Aquesta tarda, després que en el ple del matí, La Paeria rebutges eliminar els noms franquistes dels carrers de la ciutat, Arran Lleida hem convocat l’acció davant de l’ajuntament com a mostra de rebuig i per reclamar la retirada d’aquests noms del nomenclàtor de la ciutat.

En l’acció s’han retornat totes les plaques dels carrers que duen el nom de personatges vinculats al règim franquista de Lleida i s’ha fet una performance per denunciar la complicitat entre La Paeria i Àngel Ros amb el franquisme.

La Guàrdia Urbana ha retirat els cartells explicatius que les companyes d’Arran havíem col·locat al costat de la façana de l’Ajuntament. Seguirem lluitant per la retirada de símbols feixistes a la ciutat de Lleida.

Aquí us deixem un recull de fotografies de l’acció d’Arran Lleida que portava com a títol “Inauguració del gran museu del franquisme”.

El jovent netegem Lleida de símbols feixistes. Construïm un futur lliure! #antifeixistes

[print_gllr id=535]


Comments are closed.