L’Esquerra Independentista de Lleida bateja la plaça de la Constitució

Publicat el

Enterrem la constitució espanyola i avancem cap a la Independència dels Països Catalans.

L’Esquerra Independentista de Lleida (Arran, CUP i SEPC) exigim canviar el nom de la plaça de la Constitució pel nom amb què històricament s’ha conegut aquesta zona lúdica de la ciutat. Un any més, les organitzacions ho hem evidenciat col·locant una placa on s’hi pot llegir plaça del Clot de les Granotes, sobre la nomenclatura que actualment dóna nom a la plaça.

La constitució espanyola és la base de tot el sistema polític, econòmic i judicial que des de fa dècades encadena a bona part dels Països Catalans i a la seva gent. Ja és hora de superar una constitució hereva d’un règim feixista i d’un pacte de silencis i renúncies.

Enterrem la Constitució espanyola i exigim a l’Ajuntament de Lleida el canvi en la nomenclatura de la plaça per tal de recuperar el seu nom original i popular.

12339599_1565853666764615_296667201844506536_o


Comments are closed.