Xerrada “Símbols i carrers franquistes a Lleida”

Publicat el

 

El proper dijous 3 de desembre, en motiu del 6 de desembre, diada imposada des de 1978 que any rere any serveix per fer gala i reafirmar el més folklòric, caspós i excloent esperit nacionalista espanyol tot congratulant-se del gran progrés que va suposar l’inici de “l’etapa democràtica” així com dels esforços i sacrificis que afirmen haver hagut de fer per arribar-hi.

Per l’Esquerra Independentista aquesta Constitució només serveix els interessos d’aquells que des de fa més de 300 anys ens oprimeixen, la burgesia espanyola i els seus aliats a casa nostra i no és més que una eina per assegurar el manteniment de la seva hegemonia sobre les classes populars catalanes i seguir amb l’opressió nacional, social i de gènere sobre el nostre poble.

És per això que el Casal Popular de Joves de Lleida acollirà un acte de denúncia i crítica del Franquisme a Lleida.

-A les 19h hi haurà xerrada amb David Sancho, professor d’història, sobre “Símbols i carrers franquistes a Lleida”.

-A partir de les 20h cafeta per la memòria, amb sopar de pintxos i música!

T’hi esperem!


Comments are closed.